En härlig dag på gång 

I dag tog ungarna sovmorgon till 09:00 väldigt skönt minst sagt.
I kväll ska vi sova hos mamma och pappa igen. Blir lättare då vi ska ha kalas uppe i deras lokal i morgon och det finns en hel del att göra inför det. Det blir liksom lättast att vara där från start i morgon.

Så snart ska vi packa ihop oss lite och fixa oss i ordning, byta kläder och fixa oss lite innan vi går över till dem. Sen får vi se vad vi hittar på.

Jag ska tvätta igenom mitt hår lite så jag får känna mig lite piggare. Det

I går skulle vi egentligen inte göra så där jätte mycket. Skulle gå förbi bibloteket och sen även hämta ett paket. Sen skulle vi bara va hemma va tanken. Men jag fick för mig att jag skulle åka upp på XXL för att dels kolla på skor men även kolla på den Thule cykelvagnen dem hade där.

Det slutade med jag både hade köpt skor och cykelvagn med tillhörande hjälmar åt tjejerna. Så det blev lite mer än vad jag hade tänkt mig. Men så otroligt nöjd. vagnen va verkligen super fin och det tror den kommer komma till obeskrivligt bra användning, jag har ju inte bil liksom.

Så den ska pappa få fara upp och hämta på XXL och sen får vi se om vi får ihop någon liten premiär tur.

Nej nu verkar tjejerna vilja att vi ska börja dra i gång dagen lite. Så ska ta fram lite kläder till dem och fixa så vi får höras sen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg