En fullsatt fredag

I dag har vi haft en full dag med massor av trevligheter. Blev en väldigt lyckad stund uppe hos Frida, Måns och Astrid. Va där strax efter 12. Vilket i sig va ganska förvånande i och med att vi dels tog sovmorgon och sen även va tvungen att handla. Men blev ett par riktigt härliga timmar där vi inte direkt gjorde något speciellt utan bara satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Liksom en sådan där chill stund. Tanken va att vi egentligen skulle ta en längre promenad. Dock har jag sådan grym träningsvärk efter veckans pass så mina ben och min mage orkade det inte riktigt i dag. Fick även med mig en påse med massor av sådana här.

Tanken är att jag nu ska ordna en liten lekhörna i vardagsrummet så att tjejerna så småningom kan få en plats att leka på. Tänker att det är på tok för tidigt för att dem ska uppskatta ett eget rum.


Sen efter vi hade varit klart uppe hos Frida och gänget drog vi upp till mamma och pappa för övernattning med mamma då min kära pappa spenderar helgen uppe i fjällen. Vi valde dock att stanna hemma den här helgen då vi var uppe föra helgen.

känns väldigt välbehövligt då mamma erbjöds sig att ha tjejerna i sitt rum i natt. Men det första jag kommer göra då jag vaknar är garanterat att springa in och lägga mig bredvid dem. Dem har varit så himla gosiga nu i kväll så det är helt sjukt.

På vägen ditt så stannade jag till en snabbis på stan för att köpa strumpor till tjejerna samt att även förnya mitt busskort, blev ett månadskort denna gång. Åker ändå en hel del buss och eftersom jag inte har något körkort vill jag inte känna att jag är fast hemma.

Så nu kan vi åka ut på äventyr var och varannan dag.

Nu ligger jag och lyssnar lite på podcast just nu är det Svenska mordhistorier som går i lurarna. Ska ta och ta till vara på att jag nu får sova ostört en hel natt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer