En del av mitt liv.

Jag tänker försöka förklara hur en del av mitt liv kan se ut. (Kan ha skrivit om det här förut)

Tänker börja med å länka till ett inlägg hos en annan bloggare, ett inlägg som jag tycker förklarar mycket bra hur jag måste tänka varje dag.

http://blogg.aspiration.nu/vardagen-har-en-enormt-hog-prislapp/

Att varje dag måste tänka på hur det jag tar mig för påverkar min morgondag. Just nu är jag inne i en period då jag inte har någon energi alls nästan. Sådana små saker som att titta på film kan stundtals bli jobbigt. Men det är inte svart hela tiden ska tilläggas. Det finns stunder där energin kommer tillbaka om så bara för några timmar. Det finns även saker och personer som ger mer energi än andra. Samt att det tvärtom finns saker och personer son även snor den energin man har.

Det dåliga samvetet över att orken inte räcker till. Det dåliga samvetet då man i sista sekund måste ställa in och göra om.

Till slut vet jag inte ens själv vart jag ska lägga min energi.

Att vilja så mycket att det gör ont i hela kroppen för att det känns som man aldrig lyckas, att allting bara blir halvt som halvt.

Jag älskar att göra mycket och ha många bollar i luften. Därför är det här sjukt frustrerande. En frustration jag i bland har svårt och veta vad jag ska göra av, och det i sin tur sluter den onda cirkeln då det om något tar fruktansvärt mycket energi.

Så läs gärna länken. Men ska också påpeka att personen som skrivit inlägget som jag länkat till har en energiskala som är högre än den jag normalt har. Alltså att det olika sakerna i det hon beskriver kostar mer än det i normalfall gör för mig. Då jag har ganska hög funktion i mina diagnoser så kostar mina saker i normalfall mindre än det som beskrivs i länken. 

Frågor och funderingar svarar jag gärna på då jag tror att detta kan ha blivit ett lite krångligt inlägg när det kommer till att förstå. Så bara höra av er på sociala medier eller på mail så ska jag försöka förklara lite bättre.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer