En dag på gården och i byn

Då min syster med familj åkte hem vid lunchtiden i dag så valde vi att inte stressa ut efter det utan vi valde att först åka in till människobyn som vi kallar det, Hemavan för att handla. Tjejerna va med och fick åka i varsin kundvagn. Gick jätte bra och tror dem hade rätt så kul samtidigt.

Dock var det galet utplockat på Ica då Norrmännen kommer från Norge för att handla här då det är relativt nära och att priserna i Sverige är mycket lägre än i Norge. Så det märktes att det varit en hel del människor på besök om vi säger så.

Sen så plockade mamma ihop resterna av det vi hade kvar i kylskåpet och sen så hade vi en pyttipanna med ägg på gång på elden ute på gården. Den bestod av, korv, köttbullar, potatis, paprika, lök, pepparsås och grädde. Och sen ägg till det. Va faktiskt mycket gott.

All mat som man äter ute är ju på något märkligt sätt godare än den som man lagat och ätit inne. '

Tjejerna tog sig en bra sovstund ute så då passade jag på att njuta av solen. För oj vilket väder vi fått nu. Galet skönt. Så himla skönt för tjejerna att inte behöva ha så mycket kläder på sig, dem blir klart mycket nöjdare då dem inte behöver packa på sig massa kläder framför allt vantar och overall ogillas .

Sen efter det har vi mest bara lekt och busat, både ute och inne. Tindrade vaknade en stund innan Emilia så vi gick in och kastade boll och lekte lite på golvet tillsammans. Så himla mysigt att få en stund av egentid. Även om det bara är en liten stund här och där.

Nu sover tjejerna sen en tid tillbaka, Tindra i sin resesäng och Emilia i vagnen. Ska plocka över Emilia till mig i sängen sen då jag ska gå och lägga mig.

Det är lite knepigt det här med att få dem att sova i samma rum inte alltid det fungerar så där jätte bra. Hemma sover dem liksom i varsin spjälsäng i olika rum. Men man får göra det bästa av situationen som det så fint brukar låta.

Nej nu hör jag att Emilia vaknat till lite så dags för att återgå till nattningen av dem små.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg