En dag formad av listor

I dag har jag återgått till att strukturera upp saker i form av listor. Det fungerar bäst för mig. Inte gjort det så mycket sen vi var i väg under jul och nyår. Men nu är det helt klart dags för det igen. Vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda just nu sitter jag i soffan och bloggar samtidigt som jag har en serie i gång. Barnen sov en väldig kort stund nu så ska väl snart ge dem lite lunch så får vi se vart dagen tar oss sen. Tanken är att jag ska försöka få till ett pass på gymmet. Allt beror dock på vilket humör tjejerna är på i eftermiddag.

Så här ser det ut hos oss just nu, Emilia sitter i gåstolen och leker och sjunger medans Tindra i sin tur sitter i barnstolen och kastar saker omkring sig. Så himla kul nu då dem verkar blivit lite mer för att sitta upp och leker i stället för att bara ligga på golvet och se på barnprogram. På så vis är det ju lättare att underhålla dem men samtidigt kräver dem ju en hel del mer för att faktiskt bli nöjda också.

Nej nu är det nog snart dags för lunch även för min del. För mig är det väldigt lätt att glömma bort mina egna måltider mellan tjejernas. Det är verkligen något jag måste bli bättre på.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar