En bra Tisdag

Dessa små godingar är ganska trött för tillfället.

Började dagen med att gå till Tandläkaren 08:40 i morse. Blev av med en massa tandsten och helt sjukt vad skönt det var minst sagt.

Sen efter det åkte vi hem till mamma en sväng och tog det lugnt innan vi åkte i väg på mamma baby häng på kyrkan. Efter det gick vi till Expo (typ som Rusta)

Då vi var tillbaka hos mamma och pappa så fick Emilia äta gröt. Tindra sov och hade sedan även nyss ätit ersättning så blev bara Emilia som fick i dag . Har börjat ge tjejerna gröt lite smått. Emilia gillar det bättre än vad Tindra gör än så länge. Tror dock det mer sitter i att Tindra inte riktigt hajat hur man äter.

Just nu är klockan strax efter 7 och sitter och ser nya avsnittet av gåsmamman. Tjejerna verkar vara lite smått övertrötta så ska snart börja ta på dem pyjamas och göra dem redo för natten. Lika bra innan det blir kaos för att dem är för trötta.

Här har någon form av förkylning dragit in, bara jag än så länge och hoppas för allt i världen att tjejerna klarar sig i från det. Den misstänka orsaken var att vi umgåtts med min systerdotter i helgen som inte va super pigg. Dem beryktade förskole bakterierna kan mycket väl vara boven.

Då tjejerna sover ska jag i alla fall försöka få något gjort. Det är nämligen inte super lätt att få speciellt mycket gjort med två små på snart 5 månader som för tillfället som sagt är väldigt trötta.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer