En bra start på den här Torsdag

I natt har vi sovit hos min mamma och pappa. Va super mysigt. Vi har även haft en väldigt mysig morgon och förmiddag hos dem. Nu ska vi snart börja plocka ihop oss så smått för att gå ut på förmiddagspromenaden så tjejerna får sova lite. Eventuellt ska vi åka ner en sväng till stan och kika på vantar åt tjejerna så dem har tills vi ska upp till fjällen i jul.

Är bara .-4 grader i dag så tänker att vi ska passa på att göra lite ärenden nu då det faktiskt i Norrlands mått i alla fall inte är så super kallt.

Sen ska vi nog hem bara å städa och fixa lite hemma. I bland är det skönt att bara fixa och dona lite hemma utan stress också. Sen får vi se vad vi mer hittar på helt enkelt.

Är lite av en oplanerad dag på gott och ont. Jag är ju egentligen en sådan person som gillar att ha planerade dagar. Blir lite stressad då det inte är super klart vad vi ska hitta på. Samtidigt som det i bland även kan vara ganska skönt.

Har i alla fall gjort lite utav ett schema på vad jag ska skriva om här på bloggen så det inte bara kommer handla om vad vi gör på dagarna, Som i stora drag ser rätt likadana ut ju.

Nej nu ska jag stänga ner datorn och börja packa ihop innan tjejerna blir så där jobbigt övertrötta.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg