En bra start på dagen

Sitter och försöker få saker gjorda på datorn samtidigt som jag sitter och kollar på F1 träningen. Så sjukt nöjd över att pappa och mamma skaffat visat. Är till och med så nördig att jag lagt in alla sändningstider för den här helgen i min kalender.

Det är kanske inte så många som vet men älskar att kika på motorsport över lag och framför allt just nu F1. Vet inte vad som egentligen är tjusningen med det men tycker det är sjukt kul att se. Tror det kanske har att göra med att min far höll på med motorsport då jag växte upp. Det är lite av något vi har tillsammans.

Vet inte vad som riktigt händer mer i dag. Ska nog handla lite och hämta ett paket. Ska väl försöka få till ett träningspass med. Och i dag ska det bli ett hyfsat tidigt pass. Har av någon konstig anledning dragit ut på det den senaste tiden så det blivit relativt sena kvällspass. Det i sin tur leder till att jag knappt kan sova i någon normal tid.

Men har ingen annan än mig själv att skylla på. Det gäller bara hitta tillbaka till disciplinen och motivationen till träning. Den har inte direkt varit på topp det senaste. Tror det var bra att åka i väg och få vila lite. Blev i alla fall ett skönt benpass i går kväll.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg