En bra söndag och en helt okej Måndag

I går (söndag) Hade jag och den här lilla stjärnan lite egentid och gick och kollade på innebandy. Det är så himla roligt att hon verkligen verkar tycka om det. Hon fick även prova sin nya bilstol då pappa hämtade och lämnade oss. Hon satt väldigt fint i den. Efter att ha varit vaken hela matchen så somnade hon dock så fort hon satte sig i bilen på vägen hem.

Vi sov även över hos mamma och pappa efteråt. Dem hade haft några timmar mys med Emilia. Det är så sjukt mysigt att få göra saker med dem var och en i bland.

I förrmidags gick vi i väg på promenad med Maja och hennes små tjejer. Så himla mysig att ha träffat en annan tvilling mamma som dessutom bor typ två kvarter i från oss. Det är liksom hur bra som helst. Blev inga bilder tagna från min sida då det var för kallt för att ta av sig vantarna i princip.

Sen då vi kom hem har eftermiddagen bara rullat på Tjejerna har som ni ser lite olika kladd nivåer då det gäller att äta Klämisar. Tindra har inte riktigt kommit på hur man ska äta sådana utan att ha mat överallt.

Mamma och Pappa har även varit här en stund på kvällskvisten. Så himla mysigt att vi har varandra så nära.

Nu sover dem små, Emilia bredvid mig i stora sängen och Tindra i sitt rum som vanligt. Jag ska nog försöka se någon film en liten stund och sen försöka sova jag med.

I morgon är en ny dag som vi får se vad den har att erbjuda.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar