En bra onsdag än så länge

I dag har vi hunnit varit på gymmet på förmiddagen. Tjejerna va med mig och det gick riktigt bra. Ipad med barnprogram löser allt. Det blev ett riktigt bra pass kan jag meddela. Ett cirkel pass fokus på överkroppen. Det blir mycket cirkel pass då tjejerna är med då det för mig är det mest effektiva sättet att träna på. Hittade även två barnstolar så tjejerna fick komma ur vagnen. Riktigt bra må jag säga.. Även insett vilka tider det är mest fördelaktigt att träna på då tjejerna är med. I dag var vi där vid 10.00 och fick hela det lilla rummet för oss själva vilket va otroligt skönt.

Då vi var klar med träningen så ville mamma ut och gå med dem små en sväng så åkte upp till dem och lämnade av dem sen så gick jag hem efter att pappa avlöst mig då dem väntade på någon hemleverans.

Emilia sover än efter att dem kom tillbaka från Promenaden. Tindra ligger och snurrar i pölen och jag ska försöka äta lite sen lunch innan Emilia också vaknar.

Har även hunnit städat och fixat mitt skrivbord som va som en skräphög bara där jag slängt in allt som jag inte haft någon nytta av. Nu har det mer blivit lite av en pyssel hörna vilket blev bra. Har lite mer små saker att fixa sen kanske jag gör ett hemma hos oss inlägg. Men det tänker jag är lite roligare att se då det är kul.

Senare i dag ska jag och mamma åka och handla lite medans tjejerna får vara med sin morfar. Då jag inte har något körkort så är det skönt att handla ordentligt tillsammans med någon som har tillgång till bil osv.

Nu ska jag ta tag i ytterligare ett rensa och städa projekt nämligen hallen. Får sätta på lite barnprogram åt dem små så kanske jag kan få det gjort. Det är liksom inte alltid jätte lätt att få saker gjorda med två små. Man får försöka passa på då dem sover men då ska man också hinna äta och ta igen sig en stund.

Nej nu blir det att ta tag i hallen sen mat åt dem små.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar