En bra dag är avklarad 

I dag har vi haft en väldigt bra dag där vi har hunnit med ganska mycket ändå. Vi började med en sedvanlig mysmorgon med allt vad det innebär.

Tjejerna va sedan ute på promenad med sin mormor där kring 11 tiden. Sen sov dem jätte jätte bra tills klockan var typ 14. Då fick dem lunch sen drog vi till köp centrumet en sväng. Handlade mat på Willys och hörnskydd på Ikea. sen gick vi bara omkring och myste.

Sen då vi var klara med handligen så drog vi upp till mamma och pappa, Myste en stund och åt middag innan jag drog till gymmet en sväng medans mamma och pappa hade tjejerna. Blev ett ben och intervallpass.

Obeskrivligt härligt måste jag säga. Det bästa är då man får till pass där man riktigt känner hur trött man är.

Då jag kom hem sov tjejerna redan så jag tog bara en snabb dusch och kröp ned i sängen. Lyxade med fanta och choklad. I bland är man bara så värld det. Kikar lite youtube. Började att se nya avsnittet av Fartblinda men orkar inte riktigt hänga med i den just nu känner jag så får se den senare någon dag.

Ska verkligen snart släcka och sova. är verkligen hur trött som helst.

Vi får se om vi kommer i väg till öppna förskolan i morgon eller hur det blir. Emilia har ju varit en sjusovare dem senaste dagarna, sen verkar även hissen va ur funktion i vårat hus. Det gör ju allting Såå galet mycket krångligare minst sagt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg