En bild i timmen

I dag gör jag ett en bil i timmen inlägg för att visa lite av våran dag.

07:10 var Emilia (höger) vaken och åt en flaska ersättning för att sedan somna om och sova ett bra tag till. 08:10 va även Tindra vaken en stund. Hon var till skillnad från Emilia vaken lite längre.

Både en och två timmar senare såg läget rätt oförändrat ut kan vi säga. Började bli dags för oss att kliva upp i sängen klä på oss och börja dagen.

påklädda och klara för dagens äventyr. Men först en stund tillsammans i babygymmet, så även mamman fick göra sig i ordning.

Sedan tog vi bussen upp till Tomtebo för att umgås med vänner. Det var väldigt mysigt och vi alla hade en jätte härlig eftermiddag.

Tjejerna låg tillsammans och myste på en filt och hade det bara bra. Sen fick dem även smaka lite mangopuré som dem nog tyckte va ganska gott.

Emilia la sig på sidan och tog en liten paus. Så där brukar hon även ligga och titta på tv numera.

Sen gick vi ut på en liten promenad i det fina vädret, innan det var dags för oss att åka vidare. Vi tog bussen upp på XXL och hämtade ut ett paket.

Sen åkte vi hem och städade lite snabbt innan vi nu är hos flickornas mormor och morfar (dock bara mormor hemma)

Vi ska sova här då jag har en sådan tidig tid hos tandläkaren i morgon.

Nu är det snart dags för tjejerna att sova och ladda för i morgon. En ny dag med nya äventyr. Vi får se vad den bjuder på helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer