En betydligt bättre start på dagen 

Vilken skillnad på hur denna dag börjar om man jämför med gårdagen. Tror verkligen att morgonen sätter tonen för dagen också så väldigt skönt att denna dag börjar bra. Så mycket gladare barn helt klart.

Tindra har dock hunnit halvt brottas med syrran som vanligt. Hon ska verkligen ha varenda leksak som Emilia har. Direkt då jag hade plockat upp i Emilia från sängen va det första hon gjorde att sno hennes nap. Får verkligen jobba bort det där.

Tindra valde för övrigt att det var passande med att leka lite kring 02:30 tiden i natt. Hon somnade kanske 30min senare så ingen fara så men. Hon var i alla fall glad vilket hon inte va i sin säng. Är ytterst nöjd med att vi köpt en stor skummadrass att ha som deras lekyta. Gör ingenting att man somnar på den.

Tjejerna har varit ute på en promenad med min mamma nu en stund, dem sover fortfarande i vagnen så då dem vaknar ska dem få lunch.

Sen efter lunch ska vi åter igen åka upp på Avion (vårt köpcentrum). Behöver lämna igen lite klänningar som tjejerna provat och sen köpa strumpbyxor osv så allt sådant blir helt klart.

Nej nu ska jag passa på att sätta på mig nå kläder och kanske lite smink innan tjejerna vaknar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar