En bättre dag

Nu har jag precis ätit lunch. Tjejerna var ute med sin Mormor på promenad under hennes lunch. Så då hann jag ta igen mig lite. Så nu sitter vi här i soffan och tar igen oss lite innan det är min tur att ta med dem ut. Blir en till promenad. Tänker vi ska gå upp till Ikea och köpa lite krokar.

Sen får vi se vad som händer mera. Inget som jag direkt har planerat så får se helt enkelt. Blir att försöka städa lite i alla fall.

För övrigt gjorde jag ett riktigt tradera fynd i morse. Har varit på jakt efter en kuling overall i Rosa ett tag nu. Genom att jag får låna en sådan av min syster har jag varit fast i just den rosa färgen också. Det svider lite att dem kostar 900kr/st nya. Men jag hittade den för 400kr köp direkt på tradera. Och vad säljaren hade skrivit så var den bara använd enstaka gånger. Så det är jag väldigt nöjd med.

Nej nu kanske man ska ta tag i att försöka ta sig ut. Låter som dem håller på riva hela huset som vanligt här. Känns aldrig som dem blir klar med det här fönsterbyterna dem hållit på med forever.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer