En bra tisdag helt klart

Har hunnit med en hel del i dag jag. Lämnade Emilia på förskolan där kring 09.00. Efter det hade jag ca två timmars egentid med en Tindra som verkligen piggnat på sig ordentligt. Så himla mysigt.

Sen då mamma hämtade upp Tindra så va det dags för mig att bege mig mot stan för att gå till tandläkaren. Efter det klämde jag in ett pass på gymmet.

Sen hämtade jag upp Emilia på förskolan där kring 14. Fick ett sms från Mamma som frågade om hon och pappa fick ha Tindra över natten. Och det passade bra. Så hon sover hos dem i natt.

Sen gick vi hem och chillade lite innan jag fick ett infall att jag behövde köpa lite påsar till att sortera barnen outfits i. Sagt och gjort så packade jag ner Emilia i vagnen och drog i väg till Ikea.

Sprang även in på leksaksaffären och köpte lite duplo till tjejerna. Men gu vad dyrt det är. Blev en lite större låda med bondgårds tema med ladugård djur och bönder.

Emilia fick smygöppna några djur men resten ska vi spara tills Tindra också får vara med och öppna i morgon.

Har även hunnit sortera lite av barnens kläder samt även skrivit in mig på arbetsförmedlingen som jag borde ha gjort för länge sen. Men det är inte riktigt vad man fokuserar på då man är hemma med ordentligt sjuka barn.

Nej nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att sova.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar