En sväng till gymmet och städning  står på schemat

Blev ingen träning i går som tanken var. Först tänkte jag ta mig till gymmet efter vi varit på Ikea men varken jag eller tjejerna var på humör eller hade rätt energi för det. Tänkte ett tag försöka mig på ett pass hemma men glömde helt bort det också. Så blir det i bland helt enkelt. Får se vad det blir för pass i dag.

Men nu är det lite halv hastigt väder ute och inte alls lika varmt. Så i dag tror jag att. vi ska försöka ta oss en sväng till gymmet. Behöver verkligen ett pass i dag känner jag.

Nu då tjejerna sover så ska jag försöka mig på lite städning och röja lite. Ser verkligen ut som kaos här så behöver verkligen ta tag i det. Det är liksom saker överallt.

Saker har verkligen dragit ner mitt humör på senaste tiden. Vet inte varför det påverkar mig så mycket som det faktiskt gör. Borde bara försöka släppa det och inte låta det ta över på det här sättet. Men är faktiskt lättare sagt än gjort i bland.

Tror jag ska dra på något bra program man kan ha i lurarna och bara köra på nu. Lika bra att börja nu innan tjejerna sovit klart. Dem senaste dagarna har dem sovit över 2h men man vet ju aldrig hur länge dem tänkt sova i dag så lika bra att bara sätta i gång. Så det ska jag göra nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg