tidig morgon och tidig vila

I dag vaknade tjejerna innan 07. Eller snarare sagt Tindra vaknade och väckte Emilia. Det medförde att dem tog förmiddagens nap betydligt betydligt tidigare än dem brukar. Så allt är lite omkastat i våra rutiner i dag. Dem hann inte få kläder innan det blev vila. Dem ligger på varsin plats forfarande så får väl se när dem tycker att det är dags att kliva upp igen.

Jag har inte heller fått speciellt mycket gjort själv. Är inne i en sådan period att jag mest ligger och ser serier då dem sover. Ganska skönt det med måste jag säga.

Får se vad eftermiddagen bjuder på. Funderar på om jag eventuellt ska ta med tjejerna till gymmet en sväng. Hade varit ganska skönt. Tror det står axlar på schemat. Vi får se helt enkelt. Sen skulle vi behöva ta oss till Ikea och köpa några saker också. Så får se om vi hinner med både sakerna i dag eller hur vi gör.

Borde nog börja göra mig i ordning lite i alla fall. jag vet inte riktigt men energin är inte på topp hos mig riktigt. Men får hoppas det vänder snart.

Nu hör jag att i alla fall ett litet troll har börjat vakna så ska väl ta och plocka upp henne så får vi se vart dagen tar vägen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar