Mysdag deluxe 

Vi är inne i en väldigt mysig period. Väldigt lite gnäll och väldigt mycket mys. Det känns som tjejerna har väldigt bra harmoni. Leker väldigt bra med varandra och är på allmänt bra humör.

Sen har dem också sovit väldigt bra sovstunder nu ett par dagar. Över 2h tror jag det varit tre senaste dagarna. Det bidrar ju så klart till det härliga humöret.

I dag har vi också bara varit hemma i stora drag. Gick en snabbis till Ica det är allt. Det blev pankaksparty till middag. Väldigt gott.

Mitt i allt mys bestämde sig Emilia som har börjat klättra som aldrig för att Tvbänken va ett bra föremål att klättra på. Vilket så klart mamman i gänget inte alls va lika positiv till. Slutade med att jag fick plocka bort hyllan i tv-bänken så hon åtmstone fick det lite svårare att ta sig upp. Dock så stoppade det inte henne helt. Inte alls.

Det är väl lite av det vi har pysslat med i dag. Strax dags för att börja med tjejernas kvällsrutin. Lika bra att ha den gjort innan det blir kaos trötta.

Nej nu är det dags för fokus få dem små i säng så kan man förhoppnings få lite saker gjorda sen innan det är dags för en själv att sova med.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar