Lite piggare nu 

I dag har vi haft en vila och ta det lugnt dag för att bli helt friska. Det känns verkligen som det gått åt rätt håll. Det är inte så mycket mer att göra än att vila vilket vi verkligen gör just nu. Känns också som vi är på väg tillbaka lite.

Hoppas vi snart är friska och krya med full energi och kraft igen.

På ett sätt är det nästan tur att vi blev sjuka nu så vi hinner återhämta oss ordentligt innan vi om 11 dagar ska börja inskolningen på förskolan. Kan inte förstår att jag bara har 11 dagar kvar av att vara 100% mammaledig med tjejerna. Sen väntar en tid med lediga fredag- söndag. Sen får vi se när det blir fulltid på förskolan för tjejerna.

Just nu ligger tjejerna och sover en liten extra vila. Nu då dem fortfarande är lite krassliga är sömn det bästa som dem kan syssla med. Inte konstigt att orken inte riktigt finns där.

Så blir väl att fortsätta på den inslagna vägen resten av dagen också. Bara ta det lugnt och ge oss tid till ordentlig återhämtning.

Jag har haft så tur att det är EM veckan nu så väldigt mycket idrott att titta på. Skönt då man inte kan göra så mycket annat. Just nu tittar jag på Beachvollyboll, Ganska underhållande måste jag säga.

¨Jag har även hittat en ny serie jag inte sett. The blacklist. Alltid samma dilemma för mig då jag sett klar en serie, Vad man ska se härnäst, Den verkar i alla fall lovande så.

Nej nu ska jag fortsätta se volleybollen och vänta på att tjejerna ska vakna till igen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg