Glädjen i att vara två

Nu har vi varit återförenade alla tre sedan i eftermiddags. Märktes direkt på tjejerna att dem hade saknat varandra. Dem lekte väldigt fint med varandra hela eftermiddag och ända fram tills det var dags att sova.

Det är riktigt häftigt att se det band som har funnits mellan dem sen första stunden. Och även hur det utvecklas i takt med att dem blir större. Dem kommer ju alltid ha varandra. Ska bli riktigt spännande att följa det upp i tonåren och även under resten av deras liv.

Just nu har dem lite olika saker för sig. Tindra sover en sen bra stund tillbaka. Verkar verkligen sova bra. Så mysigt hon ligger liksom uppe på sina gosedjur.

Emilia däremot hon lever loppan hon. Kanske det som är mest negativt med att hon inte riktigt trivs i spjälsängen längre, kan sova där någon natt då och då men föredrar att sova på madrass på golvet. Därmed finns det risk att hon drar på äventyr i stället för att sova. Dock kommer hon också tillbaka efter en liten stund av sig själv också. Sen kan hon hålla på så ett par gånger. I bland får man dock hämta in henne igen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar