Lugn stund 


I bland är det väldigt mysigt att kunna ge all uppmärksamhet och allt gos till bara ett barn.

Just nu ligger Emilia och sover sin förmiddags nap. I dag väckte jag henne kring 08 tiden så nu kan vi gå lite mer på våra rutiner i dag. Vilket är väldigt skönt.

Har märkt att Emilia helst sover sin nap i vagnen. Då får hon göra det. Spelar ju ingen direkt roll för mig.

Börjar för övrigt längta efter min andra skruttunge men hon verkar ha det toppen bra med sin morfar och mormor. Verkligen inget jag oroar mig för i huvudtaget. I går blev det gymmet för mamman och kan inte nog säga hur duktiga båda mina små är då det gäller att hänga med på saker inte ett knyst på hela passet. Verkligen så tacksamt.

Vi köpte också med oss lite smoothie hem. Blev verkligen succé så det ska jag verkligen göra lite mer hemma också. Hällde över den i hennes sugrörsmugga och vips så blev det också helt kladd fritt. Så har även beställt fler muggar så dem har mer än 1 var sen. dels för att dem ska kunna ha varsin på förskolan men också för att jag ska kunna göra smoothie i dem.

Nej va verkligen en super mysig dag.

Ska väl försöka hinna städa av lite och sätta på en tvätt nu innan Emilia vaknar från sin vila Kanske även passar på att raka benen. Får se hur mycket tid man får på sig. Har även tagit lite egentid och lockat håret nu. Lite vardagslyx så där som man behöver i bland.

Vi får se vad vi hittar på i eftermiddag. Kanske tar vi bussen upp på röbäck och hälsar på en kompis. Annars har vi även ett paket att hämta ut så vi får se helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar