Lite egentid på schemat

I dag vaknade vi kring 07:30. Faktiskt ganska skönt det med då vi annars hinner så lite då hela förmiddagen typ försvinner. Nu har tjejerna hunnit ätit sin morgongröt och varit uppe en bra stund med lite lek. Nu är det babblarna som gäller en stund innan det är dags för kläder.

Nu på förmiddagen blir det egentid för mamman i gänget. Ska göra lite ärenden, Ikea en snabbis och sen i väg till gymmet innan jag ska köpa med mig lunch upp till mamma som ska ha tjejerna.

I går hade vi en himla härlig dag. Hann med en otroligt fin förmiddag i lekparken. Tindra va verkligen på sitt bästa humör och lekte på ett sätt hon aldrig riktigt lek på . Så det var riktigt kul.

Trots att alla rutiner va som omkullkastade hela dagen så gick allt väldigt bra. Tjejerna fick gröt innan det va dags att gå och sova och själva läggningen gick utan gråt. Emilia vaknade till lite men det va ingen fara då hon somnad eom igen ganska så snabbt.

Hann även med att börja sortera mina kläder lite grann under dagen då tjejerna va på bra humör. . Behöver dock köpa fler bra lådor så det är det är därför jag måste en sväng på Ikea. Så det ska jag försöka bli klar med också.

Nej nu är det dags att ta fram kläder åt tjejerna och packa ihop väskan för att börja dagen lite mer på riktigt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar