Mini med svårt att somna

Efter en lite snurrig kväll så sover nu båda tjejerna. Började med att dem båda sov redan vid 19:30 tiden sen vaknade Emilia och va riktigt arg och tillslut så va båda vakna och skrikfesten va i gång. Där mitt i allt så började Tindra kasta boll samtidigt som Emilia låg på mig och gosade. Sen från ingenstans så byte vi gråt mot skratt. Sen tog jag och la Tindra i sin säng igen där hon somnade ganska snabbt.

Emilia i sin tur va vaken och snurrade en bra stund till innan hon somnade i min famn. Nu ligger hon här bredvid mig. Riktigt mysigt då man hör hennes andetag riktigt så där snarkande så man vet att hon sover gott.

Tror nog att mina småtjejer är ganska fulla av intryck och känslor just nu. Dem är i ett läge då dem upptäcker massor både av världen runtomkring dem och även deras egna färdigheter.

Det är rätt skönt att jag nu mera sällan blir stressad då tjejerna har svårt att sova. Vist blir jag lite less och i bland känner att det är orättvist att jag själv måste bära hela bördan ( mer om det kommer i ett inlägg senare den här veckan)

Nej nu ska jag forsätta se lite serier en stund innan jag ska släcka ner och natta kudden.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg