Lekstund på lekland 

I dag va vi i väg hela gänget till byn för att hitta på något under några timmar nu po eftermiddagen. Det blev ett besök på det lokala leklandet. Tjejerna är väl egentligen lite små för det än så länge men tror dem ändå hade en rolig stund. För dem går alltid ett litet bollhav hem.

Det åktes även lite rutschkana och cyklades lite på en cykel (så klart nådde dem inte tramporna än)

Men tror ändå dem tyckte det va ganska kul. Framför allt bollhav är något som dem verkar gilla. Liksom kanske det som passar deras ålder bäst på sådana ställen.

Sen blev det en snabb liten handling på Ica innan vi drog oss tillbaka till stugan igen. Kan inte säga det nog många gånger hur snälla tjejerna är då vi är ute på äventyr. Aldrig något som helst problem och inget som ens är i närheten av gnäll och skrik.

Nu har vi varit tillbaka i stugan ett tag. Tjejerna härjar runt och leker en stund, får väl se om dem behöver en eftermiddags nap nu snart eller om det räcker med förmiddagens 2 timmar vila. Återstår att se.

Vet inte om vi skulle få besök av några som har stuga i närheten av oss senare. Annars så spelar Sverige sin kvartsfinal i fotbolls EM i kväll så blir nog att slö se den.

I morgon ska vi om vädret tillåter ut på ett till litet äventyr innan vi åker hemåt på söndag. Mer om det i morgon.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg