En otroligt trött mamma

I dag har jag inte varit mitt bästa jag kan vi nog slå fast. Hur trött och seg som helst. På det en ganska märklig huvudvärk. med.

Fick i alla fall sova ganska länge efter frukosten vilket verkligen va hur skönt som helst.

Annars gör vi inte alls så mycket i dag. Farfar är nu på väg hem till stan. Varit mysigt att ha honom här. Dock synd att vädret visat sig från sin sämsta sida så vi har inte kunnat varit ute och hittat på saker som vi velat helt och hållet.

Nu sover tjejerna ute på altanen och jag ska väl också försöka vila lite.

Emilia har nu två nätter i rad vaknat och snurrat mellan 04-05:30 ca. Då jag har henne i sängen här så blir min sömn också väldigt påverkad kontra hur det ser ut hemma då hon sover på madrass på golvet. Jag måste liksom se till att hon inte kryper ur sängen här.

Hemlängtan börjar ta ut sin rätt nu känner jag. I början på nästa vecka går bilen hemåt. Tidigare än vad vi tänkt men är så segt väder här och dessutom finare väder hemma så känns på ett sätt skönt också.

Jag tror också det blir bra för mig mentalt att få komma tillbaka till vardagen och rutinerna hemma. Njuta av sista 1,5 månaderna som mammaledig.

Längtar också efter lite varmare väder minst sagt. Tror det varit max 15 grader här sedan vi kom. Inte riktigt vad vi tänkt oss direkt. Men framför allt tror jag att jag längtar efter vardagen och våra rutiner. Börjar förstå innebörden av ordspråket borta bra men hemma bäst.

Nu ska jag nog lägga en ansiktsmask och försöka ta det lite lugnt (som jag inte gjort annat i dag egentligen)

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar