Bus och skoj på öppna förskolan 

Trots en natt med ganska dålig sömn pga att Tindra sov lite roligt (hoppas det bara va något hon drömt och inte nattskräck) Så tog vi oss i väg på öppna förskolan i dag på förmiddagen. Det va väldigt trevligt som vanligt. Tindra va så klart lite trött då hon inte hade sovit så bra under natten, Men med lite extra vila i vagnen så gick det super bra trots allt.

Emilia verkar trivas super bra och kryper omkring och busar och har sig. Verkligen kul att se. Synd det va sista gången innan sommar uppehåll nu då det är avslutning utomhus på måndag. För efter sommaren börja tjejerna på förskolan. Förhoppningsvis kanske vi hinner gå några enstaka gånger på öppna förskolan innan det är dags för nya äventyr.

Verkligen super trevligt att prata med andra vuxna med barn i liknande åldrar. Visade sig att en pappa jobbar med min mamma och att en annan pappa va släkt med min systers sambo. Så det va lite roliga sammanträffande.

Klockan är nu närmare 14 och Tindra har precis vaknat från sin sovstund som hon påbörjade på väg hem från förskolan. Emilia har varit vaken en lite längre stund.

Snart ska jag försöka ge dem lite lunch och se om dem vill ha något. Blir lite sent nu då dem sovit så länge.

Vi får se vad vi hittar på sen. kanske drar och pantar burkar och köper blöjor. Så klart glömde jag det då jag handlade tidigare i dag.

Sen får vi se vad vi ska göra mer. Blir nog inte allt för mycket. Satsa på en bättre natt. Är verkligen bortskämd med bra nätter så är verkligen inte trött efter en natt med sämre sömn. Samtidigt förstår jag dem som blir slitna då det handlar om flera flera nätter i rad.

Nej dags för lunch åt tjejerna.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar