Du är inte bra Du är bäst

I dag vi jag hylla en människa som lärt mig så mycket om livet. Lärt mig att hur svårt allting än är så kan man vända och komma tillbaka. Att när det ser som mörkast och mest tragiskt ut..

Hur livet än vänder så finns det vägar ut.

När jag har mina sämre och mörkare dagar så är det alltid dig och din resa som kommer upp i mina tankar. : kan Sebbe så kan jag. I dag vågar jag även i dem tyngre stunderna lite på att det finns ett ljus i tunnel och att i morgon är en ny dag, det är tack vare dig.

Livet kan ta vilken vändning som helst. Det går egentligen aldrig säga i förväg vad som kommer ske i morgon. Det du visat mig är att man alltid ska ta vara på den andra chansen.

Ett vänskapsband kan byggas på så många olika sätt. Det kan byggas både i sorg och glädje. Det finns lätta stunder och stunder som är svårare. Tror kanske inte du är medveten om hur din resa påverkat mig, i en positiv riktigt.

Ensam är aldrig stark men tillsammans är man åtminstone starkare.

Att fått följa din väg från då till nu är något jag kommer plocka med mig resten av livet. Finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är att du är där du är i dag.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer