Det blir inte alltid som man tänkt sig

Gammal bild.

Nu har jag nattat mina små älsklingar och det har gått bara fint, som vanligt. Dem är verkligen små stjärnor då det kommer till sömnen. Inte bara sömnen utan även då det gäller mycket annat också.

Det blev aldrig att vi tok oss ut något mera efter förra inlägget. Emilia la sig och sov så gott och med tanke på att dem tog vaccin i morse så lätt jag henne sova. Och som hon sov. Kändes bara inte rätt att väcka henne för att packa ner dem i vagnen för att ta ut dem.

Så papperna jag behövde skriva på får vänta och så även gymmet. Men vad gör det om hundra år? I morgon är en ny dag.

I dag fick tjejerna även smaka sin första barnmatsburk. Blev en riktigt succé för Tindra som åt med god aptit medans Emilia va lite slö från vaccinet så hon smakade bara lite grann.

Något jag däremot fått gjort i dag är att rensat, sorterat och organiserat om i min garderob. Gjorde mig av med typ en sopsäck kläder. Ganska sjukt då det inte är super länge sen jag rensande.

För att det skulle bli 100% bra så valde jag att ta in min gamla klädställning och hänga upp mina finare kläder där. För att enbart kunna ha mina vardagskläder i garderoben. Jag tycker det blev riktigt bra. Förutom att själva ställningen är lite ranglig och skev. Får se om den går att rädda eller om jag bör byta ut den så småningom.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar