Det är något som saknas

I bland så kan jag känna att jag saknat något. Det var 4år sen nu. 4år sen jag hade någon att vakna upp bredvid. 4år sedan jag hade någon vid min sida som jag kunde kalla för min. Någon som stod där som min trygga klippa då jag behöver den axeln att luta mig mot.

I bland kan jag bara känna att jag saknar det. I bland vill man bara ha den famnen som alltid finns där för en, på ett villkorslöst vis. Att få vara "the one" för någon.

Tror att jag tog det för mycket för givet då jag faktiskt hade det. Det är först då man förlorat det man inser hur mycket det faktiskt betydde för en.

Även fast jag har saknat det så tror jag inte jag hade varit den jag är i dag om det fortfarande hade varit vi. Hade nog ståt på en helt annan plats i livet.

Det senaste 4år har jag nämligen gjort val enbart utifrån mina egna drömmar. Det är väl som jag troligtvis inte hade gjort om jag hade behövt ta hänsyn till någon annan. Så på så vis är jag glad att jag varit min egen det senaste åren. Men jag är samtidigt väldigt redo att vara någon annans.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer