Det är fredag igen

Så här börjar jag nästan varje morgon.
Sätter mig i soffan med kalender och en to do lista att fylla i. Gärna med någon serie på tv. Plockar upp en unge i taget också. Så mysigt på morgonen att få lite egentid med i alla fall en utav dem.

I dag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Inte så mycket planerat vilket är ruskigt skönt då vi har lite efterdyningar av förkylningarna kvar. Så vi ska sikta på att jaga bort det sista av det i helgen så vi kan vara friska och krya till kommande vecka.

Man märker lite att vi inte är helt 100 här än. Emilia sover i soffan och Tindra vill mest bara vara nära och bli buren. Det är dock ingen större sak att ha Tindra i selen då man ska städa och ha sig hemma. Hon hänger som mest bara med. Rätt så glad i att vara i den med så det är inga problem.

Känns dock lite som att det blir rätt mycket att stå i när båda två är i ett större behov av närhet. Känns nästan som man får dåligt samvete och inte räcker till. Men man gör sitt bästa helt enkelt.

Man får bara inse att man kanske inte hinner exakt allt på att göra listan då det är så här. Man får prioritera det som är viktigast lite extra noga och bara finnas där och möte behoven hos dem små. Så är det ju alltid för mig men kankse lite extra nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar