Den senaste tiden, som varit as bra

Började min hetsperiod i Torsdag då det var jobb med fotbollen på Tele2 arena. Europa kval stod på schemat. Var en rolig match och jobba så det var nice. Gillar då det är mycket folk på sektionen man jobbar på vilket det också var den matchen.  

Sen var det bara hem och ladda om för att på Fredag var det dags för att jobba weekendfestivalen. 13-00 var vi igång. Riktigt många timmar blev det. Men det var kul, min musiksmak och mycket folk. Alltid roligt då man får beröm av besökarna också. 


Idag har jag valt att ha en dag då jag valt att låta mobilen ligga urladdad och snackat (för att vara mig) väldigt få på Facebook.  Det blir ofta att dessa dagar kommer då jag är uttömd på energi, då det liksom inte finns något att dela med sig av. Orkar knappt äta eller laga mat dessa dagar. Bara sover och varvar det med å se film/youtube

Jag är väldigt aktiv på främst Facebook. Nästan ständigt inloggad, 24 timmar om dygnet. Det som man riskerar med att finnas till hands för andra 24 timmar om dygnet (nästan) är att tillslut kommer folk börja ta en för givet. Det är något som jag är lite rädd för.   

Ska ladda mobilen nu och försöka ta mig i väg på gymmet, kanske bästa sättet och rensa tankarna på.  Sen blir det nog att hämta med sig lite max mat på vägen hem. 

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg