Där tog säsongen slut

Då var den här innebandysäsongen slut. Varit en säsong med mycket känslor för mig. Det har varit en blandning av frustration stundtals men också väldigt mycket glädje. Jag har helt klart lärt mig mycket om mig själv och mitt egna idrottande.

I början av säsongen blev jag så otroligt deppig då vi förlorade. Jag kunde verkligen inte ta att någon sa att jag gjort en bra match om vi ändå förlorade som lag. Jag och mitt självkritiska jag kunde inte se min egna insats i lagets. Ju längre säsongen gick så förändrades det.

Det har varit en otroligt givande säsong där jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Jag har lärt mig att ta både beröm och kritik på ett helt nytt sätt. Framför allt beröm har jag haft problem med att ta åt mig. Jag har nästan tyckt att det är jobbigt när jag får beröm.

Nu är det försäsong som gäller. En sommar på gymmet där jag ska bli starkare än jag är för tillfället. Där jag ska bygga en grund för att kunna ta nästa steg.

Vart och om det blir en till säsong på innebandyplan återstår att se. Men vill avsluta med och säga tack till alla mina lagkamrater som fått mig att växa både som spelare och människa.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer