Dags att åka tillbaka till stan

Nu är dag dags att åka tillbaka till stan igen efter ett par fina veckor här uppe i fjällstugan. Vi har haft ganska blandat väder minst sagt. Båda super varmt, regnigt blåsigt och det har även åskat.

Vi har mest bara myst och haft väldigt mycket tid för varandra. Vilket har varit supermysigt. Men nu känns det ändå skönt att åka tillbaka till stan.

Jag är faktiskt ganska redo att återgå till vardagen igen. Brukar ofta känna så här i slutet av sommaren. Tror jag har svårt att lämna mina vardagsrutiner för länge.

Sen har jag en hel del att se framemot i kommande veckor. Mina tjejer blir 3 månader och det innebär vaccin. Kanske inte så där kul egentligen men jag har tur att en av mina bästa vänner tillika flickorna gudmor kommer på besök med sin familj. Sen ska vi flytta in i lägenheten på riktigt med.

Känns så sjukt att första sommaren med barn börjar gå mot sitt slut,. Det har varit en sommar helt utan stress. Jag har nog mest försökt komma in i det nya livet och njutit av småbarnstiden. För njuta är något jag kommer göra för tiden går så väldigt fort.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer