dags att åka hem

Frukost och serier medans dem små kollar lite på Bolibompa.

I dag ska vi fortsätta jaga bort bacillerna från våran sjukdomsperiod och bara mysa. Sen ska jag och tjejerna sova hemma för första gången sen Torsdag förra veckan. Ska faktiskt bli skönt att komma hem ett par nätter innan vi åker till fjällen på fredag.

Ska även bli väldigt skönt att åka upp nu i helgen även om det bara är över helgen den här gången så är alla timmar där uppe värdefulla. Så skönt att komma bort från stan ett par dagar.

Nu ska jag passa på att göra mig i ordning då tjejerna ligger och tittar på Bolibompa baby. Det är så skönt att de kan titta på det själva ett tag så jag kan fixa mig osv.

Just nu sitter jag och Tindra i soffan medans Emilia ligger och sover sin förmiddags nap i vagnen. Något Tindra tydligen inte alls va sugen på. 10 min var nog för henne tydligen. På ett sätt är det bra då det visar på att hon piggnat till från sin förkylning osv.

Lite senare ska jag ner på stan och fixa bågarna på mina två par glasögon lite snabbt och även köp Sushi åt mamma. Skönt att komma ut en sväng och få lite frisk luft.

Sen blir det hem och städa och fixa lite. När vi åkte i Torsdag så va det inte meningen att vi skulle vara borta så här länge så. Tanken va liksom att vi skulle vara tillbaka samma kväll. Men det har varit väldigt skönt att få hjälp med dem små då dem varit sjuka.

Nej nu ska jag packa ihop, ta på mig ytterkläderna och börja gå ut mot bussen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg