Dags att åka hem

När detta inlägg publicerats så sitter vi förmodligen i bilen på väg hem till stan igen. Tänkte göra en liten sammanfattning på vad vi har gjort dessa dagar vi har varit här.

Vi kan börja med att säga att det har varit extremt mycket mys på schemat. Samt massor av god mat.

Då vi varit rätt många personer på liten yta så har det varit rätt mycket saker överallt om man säger så. Men det har gått riktigt bra trots allt.

Vi har haft ett gäng ganska kalla dagar som har inneburit att vi varit inne en hel del. Men vi hade några dagar under 10 grader så tjejerna fick åka med på sina två första turer på skotern. Tror dem tyckte det var ganska spännande.

En av dagarna var vi också på en tur in till Hemavan för att handla hela gänget. Måste sett rätt roligt ut då vi kommer med tre kundvagnar till kassan med varsitt barn i varje.

Annars har vi som jag sa i början mest bara myst i stugan och haft det väldigt mysig framför brasan. Med tre små barn under 2 år och 5 vuxna i en stuga på 52 kvadrat så blir det rätt intensivt utan att man behöver göra speciellt mycket. Men det har varit mysigt helt klart. Men nu ska det bli skönt att få komma tillbaka till våran egna lägenhet.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg