dags att åka hem

Här snurras det som aldrig förr.

Nu har vi packat ihop oss och ska på ett litet tag sätta oss i bilen och åka tillbaka till stan. Det har varit en super mysig helg. Vi kommer tillbaka till stan med ny energi helt klart.

I dag blir tjejerna 7 månader också. Tänker att jag ska skriva ett eget inlägg om det kommande dagarna. Helt sjukt vad tiden har gått fort i alla fall.

Den här helgen har i alla fall gått till återhämtning och mys. Nu tror jag att vi alla börjar va tillbaka på banan och fri från förkylningarna. Tjejerna mår i alla fall mycket bättre.

Vad vi ska hitta på i veckan som kommer får vi helt enkelt se. Ingenting som jag i dagsläget vet är planerat. Eller jo vi ska köpa lite julpynt och en julgran till våran lägenhet så vi kan få lite julfint även där. Det är typ det jag vet står på schemat. VI ska även försöka komma ut och gå någon promenad nu då alla är hyfsat friska.

Vi är la hemma någon gång kring 21 tiden i kväll skulle jag tro. Är ju några mil så att säga. Då blir det nog bara att ta en snabb dusch och gå att sova helt enkelt. Ladda för en ny vecka. Hoppas vi kan komma tillbaka lite till våra vardagsrutiner som vi fått avvika lite i från det senaste pga sjukdom och liknande.

VI har i alla fall haft en super mysig helg här uppe i fjällen. VI har bara myst en massor. Vi insåg även att vi måste fixa lite Underställ och liknande till dem små. Behövs ju några lager här uppe även på dem..

Nej nu ska jag packa ihop datorn och börja fixa klart barnen för avfärd.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar