Dagen efter

Så här har jag suttit större delen av dagen.

Kom hem vid 06.20 tiden i morse efter ha varit ute med pappa i nästan 20h. Vi slog upp vårat tält vid en sjö här i närheten. Fiskade umgicks, eldade, lagade mat och bara myste. Så himla fint att få en stund tillsammans bara jag och pappa.

Jag har även insett hur skönt det är med att faktiskt inte vara helt kontaktbar jämt. 20h utan knappt någon mobiltäckning är lite som terapi för en som jag, jag är nästan alltid tillgänglig på sociala medier. Förut så stressade det mig ganska mycket. Att veta att det kanske fanns folk som försökte få tag på mig. Jag inser även att det kanske inte alltid är jätte bra att vara en sådan person. Det blir lätt att folk tar en för givet. Att dem blir griniga för att man inte alltid svarar direkt osv.

Har även börjat funderar och reflektera lite över hur mycket man faktiskt kanske lite omedvetet visa stunder påverkas av det man ser på sociala medier. I bland blir det lite mycket att ta in. Försöker dock alltid vara noga med vad jag väljer att läsa. Just för att det inte ska bli för mycket att ta in.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer