Då var det söndag igen då

Och som så många söndagar tidigare så spenderas den hemma hos min mamma och pappa i deras soffa. Blivit lite av en standard grej att hänga här på helgen med dem små. Väldigt mysigt ändå så det gör ingenting. Men vi ska väl gå hemåt på någon timme och fixa i ordning inför kommande vecka. Blir verkligen att försöka ta det så lugnt det bara går så vi blir ordentligt friska och krya. Därför blir det nog dessvärre inget besök på öppna förskolan i morgon. Och sen får vi se inför den gruppen vi har på Tisdag om vi är pigga nog för den.

I morgon är det i alla fall dags för 5 månaders kontroll på BVC. Så en liten sväng kommer vi i alla fall ut. Trots lite förkylning är vi ändå ute och går lite långsamt varje dag i ca 30min. Och promenadutmaningen stannar ju inte för att man blir krasslig. Man får helt enkelt bara anpassa det lite efter hur läget är. Och friskluft behöver vi varje dag oavsett och kanske framför allt nu då vi har lite förkylnings baciller på besök.

Trots att det är sjukstuga hos oss så måste jag säga att tjejerna är hur snälla som helt knappt något gnäll och sover lika bra som vanligt osv. Hoppas ändå vi snart är friska och krya så vi kan börja hitta på saker igen osv.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg