Borta bra men hemma bäst 

Nu har vi precis kommit hem och gud vad skönt det är. Det första jag gjorde va att ta en dusch lite snabbt medans mamma stannade med tjejerna. Så himla välbehövligt minst sagt.

Resan gick verkligen hur bra som helst. Va lite nervös över hur det skulle gå då Tindra fortfarande är rätt så hostig. Men hon sov två längre stunder och va go och glad då hon va vaken så det va inga som helst problem.

Vet inte om så många vet det men jag är en riktigt motorsport nörd. Främst Bil relaterad motorsport. Vi kom hem precis i tid till F1 starten, så det passade perfekt.

För mig är detta lopp lite speciellt då det gick samma helg som jag kom hem från BB förra året. Lite kul också att loppet heter Emilia Romagna GP och jag har ju som bekant en Emilia själv. Så det va lite speciellt att det va just det loppet som gick just den helgen också.

Nu har mamma åkt och vi är ensamma hemma. Känns nästan lite konstigt då man haft folk runt sig konstant i så många dagar. Rätt skönt samtidigt att få lite egentid som sagt.

I dag händer det inte så mycket mer än att vi ska packa upp. Ska sätta på en tvätt och mest bara landa i att vara hemma igen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg