Borta bra men hemma bäst

Natten som va sov vi hos mamma och pappa. Väldigt mysigt. Jag var också och jobbade ett pass på ishallen under matchen. stannade även kvar och kikade så var hemma strax innan 22.00. Va ganska skönt att få lite egentid och åka i väg ett par timmar. Gick väldigt bra också. Tjejerna sov då jag kom tillbaka, dock vaknade Emilia så vi passade på att mysa en stund innan hon somnade om.

I morse fick tjejerna också ett bad innan vi drog ut på lunch med Maja och hennes tjejer.

Alltid en utmaning med det här att äta ute. I dag var båda mina vakna så blev att jag fick ta med mig maten hem. Men så är det i bland. Vi gick även förbi stora biblioteket för att kika in deras utbud av sångstunder osv.

Det som känn så himla bra med att umgås med maja och hennes fantastiska små tjejer är att det verkligen känns som en lång och hållbar vänskap.

Nu har vi varit hemma ett tag. Tjejerna har roat sig på golvet medans jag har ägnat en stund till att svara på mail och lite sådant på datorn. Jag har även sorterat in lite blöjor i skåpet så nu är det påfyllt igen. Nu ska jag bar fylla i alla koder på Liberos poäng shop. Kanske ska se om jag ska beställa något. Börjar ju ha en hel del poäng där helt klart.

I eftermiddag och kväll vet jag inte alls vad vi ska hitta på mera. Får se om vi kanske går till Ica en sväng och pantar burkar eller om vi bara håller oss hemma och myser. Vi får se helt enkelt.

Känner mig ganska trött och trög i skallen så ska försöka ta det lungt, Men först ska alla Libero poäng registreras som sagt. Så det ska jag sätta mig med nu


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg