Början på hemlängtan nästan 

Ännu en toppen härlig dag har vi haft ute. Riktigt varmt och skönt har det varit. Jag har till och med fått lite färg i ansiktet. Väldigt skönt har det varit. Barnen har verkligen varit på bra humör. Skrattat och lekt. Tindra har åkt pulka för fullt och varit hur glad som helst. Emilia har suttit i vagnen och lyssnat på musik .

Sen vi kom hem har vi bara softat på altan med lite snacks och mys. Va riktigt varmt där med så va väldigt skönt.

I dag är det löven match igen så blir väl att se den på tvn som vanligt. Känns som man sitter där och tittar jämt så här i kval och slutspelstider. Så det är väl det kvällen kommer spenderas med, klagar inte då jag faktiskt alltid uppskattat att kika på sport så väl på tvn som live.

Vi har haft väldigt härliga dagar här minst sagt. Jag mamma, pappa och tjejerna blir även kvar kommande vecka. Så vi har en hel vecka av mys kvar då syrran och hennes familj åker hem i morgon.

Trots att vi har det väldigt bra så börjar jag längta hem igen så smått. För mig kan det gå en tid men sen brukar jag nästan alltid längta hem till vardagen igen. För mig är vardagen lite av en trygghet. Där jag får styra det mesta själv.

Nej nu är det strax mat här sen är det dags för hockeyn om typ 30 min tror jag.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar