Barnsängar

Tidigare i dag var pappa i väg och hämta två stycken spjälsängar som jag köpt via marketplace på Facebook. Vi får helt enkelt se hur tjejerna sover i dem i skrivande stund sover Emilia i sin medans Tindra sover bredvid mig i sängen. Ska testa lägga ner henne igen på ett tag och se hur det går.

Blev lite små shopping i eftermiddag med. Bara några små inredningsprylar. Börjar i stora drag blir klar här. Tänker att jag ska byta ut knopparna på alla garderober. Väntar även på trådkorgar som jag ska ha i dem så jag kan få lite ordning på saker och ting.

I morgon blir det nog mest troligt en sväng upp till Ikea. Behöver köpa ett par saker till barnens sängar så dem blir ännu mysigare. Sen borde jag också börja packa för på Onsdag kväll ska vi upp till fjällen en sväng till.

kl är bara 21.30 och jag har redan legat i sängen en stund och kollat serier. Och det är väl det jag tänker mig att jag ska fortsätta med ett tag till.

Sen ska väl mina små tjejer ha varsin flaska igen antar jag. Tindra är i en sådan fas att hon äter och äter. Säkert det dubbla mot va Emilia äter, eller ja nästan i alla fall.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar