Barnfri eftermiddag

Efter ett par intensiva dagar med massa folk som bott hos mig i min lägenhet sitter jag nu ensam i soffan och andas lite innan jag ska dra i gång med det som ska göras. Visa saker är ju lättare att göra då man är ensam hemma helt klart. så bara passa på. Känns dock lite tomt då dem inte är i närheten.

Men får försöka se det som återhämtning. Behövs verkligen. Så nu blir det ett par avsnitt av en serie innan ett pass på gymmet en sväng innan jag sticker upp till mamma och pappa för att hämta tjejerna och umgås med dem en stund.

Det regnar och är riktigt tråkigt väder så ska verkligen passa på att ta tag i det här med städningen. Har egentligen bara att torka av golven, sätta på disk och tvättmaskinen kvar så det är inte super mycket som ska göras direkt.

Till veckan finns det en hel del att pyssla med. Pappa ska hjälpa mig att hämta dem spjälsängarna jag köpt till ungarna. Kanske målar dem redan nu eller så väntar jag med det till senare. Ska även köpa en till cromcast så jag kan ha den till tvn som ska sättas upp i sovrummet. Ska även välja ut lite bilder jag ska göra tavlor utav till sovrummet. Måste även hämta ut ett recept på apoteket. Så det finns lite små saker att göra helt klart.

Barnen har sovit bra. Dem har fått sova i vagnen dem senaste dagarna vilket har gått riktigt bra. Tror därför det blir himla bra att dem får egna sängar sen så småningom. Hur mysigt det än är att ha dem nära så tror jag att det är ett bra steg för oss alla då det kommer till sömnen.

Mamma frågade om vi var sugna på att hänga med upp till fjällen igen torsdag - söndag. Tror att vi kanske gör det. Känns inte som vi har något annat för oss så det kan ju vara mysigt.

Fick även en begagnad bärsele av en kompis vilket är super bra då vi på ett smidigare sätt kan vara med ute på äventyr. Oftast så finns det ju två personer som kan bära varsin bebis i sele liksom.

Så lutar åt att det blir en mysig helg ute i naturen uppe i fjällen. Både jag och flickorna mår verkligen hur bra som helst där uppe. Så blir nog en helg i bärskogen. Men först ska vi klara av veckan på hemmaplan. Blir nog bra det också.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar