Barnen på mina sociala medier

Hej i detta inlägg tänkte jag ta upp något som är ganska aktuellt för mig. Nämligen det här med att visa dem små i mina sociala medier. Lite hur jag tänker kring det och varför har valt att ha dem med i rättor utsträckning.

Då jag har ensam vårdnad om tjejerna och har dem på heltid så anser jag det väldigt svårt att inte ha med dem då det är min vardag och mitt liv jag visar i största dragen på mina sociala medier. Dem är ju det allra största delen av mitt liv så det hade ju inte varit mycket att visa om dem inte fått vara med.

Dock tänker jag mig alltid för vad jag visar. Visar dem aldrig i utsatta situationer så som då dem är ledsna, arga eller då vi byter kläder osv. Det är situationer som jag anser att andra kan utnyttja på felaktiga sätt.

Mina flickor är det jag är mest stolt över i hela mitt liv. Det jag skriver och det jag visar är hur vi lever och hur vi valt att göra i olika situationer.

Det jag berättar och visar är hur vi gör och hur jag valt att lösa visa saker. Säger inte att det är rätt alltid och att det fungerar för alla, men det fungerar för oss. Det jag i stora drag vill visa är att det går att få saker att fungera även som ensamstående tvillingmamma.

Då jag är ensamstående med tvillingar kanske man också får tänka lite på ett annat sätt. Dem kommer ju alltid vara två. Jag ser inte ner på någon som väljer att inte ha med sina barn osv absolut inte och jag hoppas att folk kan ha en förståelse hur jag valt att göra.

Jag ser även min blogg som en liten dagbok som tjejerna i framtiden kommer kunna ta del av. Ser det även som att jag i framtiden kommer kunna gå tillbaka och tillsammans med tjejerna ta del av saker vi gjort på en relativt detaljerad nivå.

Som sagt ser inte ner på andra som valt att göra på andra sätt eller har andra åsikter. Det är liksom upp till var och en men så här tänker jag lite runt ämnet.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer