Bajsparty

Det blev inte en sådan fridfull dag som jag skrev om tidigare. Det blev lite av ett bajskalas. Först så byte jag en blöja på Emilia, inget mer med det riktigt. Men sen la lilla Tindra av en riktigt bajsmacka så klart sittande i babysittern så det kletade ut sig som sjutton. Tror hon hade bajs ända upp till skulderbladen. Så det var bara att tvätta av henne under diskon och byta kläder osv. Tur i oturen så klarade sig babysittern den här gången.

Så glamoröst kan livet med små vara helt enkelt. Har ju sagt att jag ska börja dela med mig utav dem mindre glamorösa sidorna av mammalivet så här kommer det.

Jag har i alla fall lyckats få ihop ett youtubeklipp som ligger ute nu. En liten video från gårdagens äventyr ute i skogen.

Vill verkligen komma igång med att lägga upp videos mer. Det är verkligen riktigt kul att redigera och filma och allt sådant. Kanske inte känns som jag har det mest intressanta att filma dock men vi får se. Skulle va kul att få till något klipp i veckan i alla fall. Det handlar också om att man ska försöka få ihop det där med redigering osv.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer