Att känna sin kropp

När man tränar så mycket som jag gör så är det viktigt att läsa av hur kroppen mår. Att våga lägga om träningen efter dagsform är A och O för mig. Det är väldigt få dagar jag är helt träningsfri, vilket fått en del att ifrågasätta. För mig är träning mycket mer än bara det fysiska. För mig är det som medicin för själen lika mycket som det handlar om det kroppsliga. Jag har en rad olika upplägg med olika "styrkegrad" Allt i från rena stretch pass till tunga styrkepass.

Jag tycker i bland att det är jobbigt då man får höra gör inte si och gör inte så, det kommer aldrig hålla. Det kommer ofta från folk i all välmening absolut. Men jag tycker man skall vara försiktig med att fråga sätta då man inte har 100% insikt i det man ifrågasätter.

För i slutändan är det bara jag som känner min kropp och vet hur långt jag kan pressa mig. För det är så sjukt individuellt hur mycket man klarar av och vad man mår bra av. Jag älskar att ligga på gränsen. För mig är det bara det som utvecklar mig och driver mig framåt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg