Att inte alltid vara på topp

Nej den här veckan har verkligen varit en seg en. Varit helt seg i kroppen typ hela veckan, Men har ändå krigat mig igenom träningen osv. För sån är jag, låter aldrig kroppen eller tröttheten vinna. Kör bara kör är mitt motto. För mig har det nästan blivit något utav en vana att vara så här sjukt trött. Man får helt enkelt bara jobba sig igenom det.

Här om dagen började jag tänka på en sak då jag fick en kommentar om att ett av mina inlägg på storyn var ett negativt inlägg. Uppfattade det inte själv som speciellt negativt men det är ju en tolkningsfråga. Det jag skrev var 13 i kö vi får se hur lång tid det här tar. Det handlade om att jag satt i telefon kö på Telia.

Men hur som helst tanken det väckte hos mig var om vad man visar på sociala medier alltid enbart behöver vara positivt, glatt och roligt? Är det en realistiskt bil man ger om man bara visar sidor som är glada? För det finns ingen människa som kan vara ständigt på topp,

För mig är det en rätt svår fråga om vad man ska dela med dig. Men jag tycker det är självklart att om man vill så ska det vara okej att dela med sig utav vilka delar man vill oavsett om det inte alltid är positivt och glatt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer