Att åka bil med barn - på väg till stugan

Jag tänker att jag skulle förtidinställa ett inlägg så det kommer upp något under dagen här. Just nu sitter vi om allt gått som det ska i bilen på väg upp till stugan.

Blir alltid lika förvånad över hur duktiga tjejerna är på att åka bil. Det går verkligen hur bra som helst utan några som helt problem. Dom sitter verkligen hur bra som helst i sina stolar. I bland får man ta till lite barnprogram på ipaden då dem blir less men annars går det bara bra.
Genom att vi kör elibl så blir det ju drygt timmens paus också då vi behöver ladda på vägen. Så då brukar vi passa på att röra på oss lite och ta upp tjejerna från sina stolar. Vi brukar även försöka åka så att tjejerna får sova sin vila i bilen. Man får ladda upp med massor av mat och en del leksaker för att dem inte ska bli alldes för rastlösa. Det blir mer utmanande dock att få det att fungera ju äldre och mer livliga dem blir. Nu kryper dem ju omkring som små troll hemma och är inte lika intresserade av att sitta still på samma plats längre stunder. Därför är jag än mer inponerad över hur bra det går att åka så pass långt som vi gör. ( 36 mil 5,5h enkelväg) Så otroligt tacksam att det går så bra,

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar