återförenade

systrarna åter tillsammans.

För några timmar sedan kom Tindra och mina föräldar kommit hem från fjällen så nu är vi alla återförenade igen. Det firade vi med lite Max mat och mys innan den åkte hem till sig. Efter det blev det bara att byta till pyjamas på tjejerna och ge dem mat och försöka få dem att sova i för dem normal tid.

Just nu ligger Tindra i sin säng i sovrummet och medans Emilia ligger bredvid mig här i soffan. Vi ska nog också strax ta och packa ihop och hoppa i säng.

I morgon ska vi upp tidigt då vi ska i väg på öppna förskolan som börjar kl 09.30 i Röbäcks kyrkan. Tanken är att jag ska åka bussen ditt och sen eventuellt promenera hem om energin finns.

VI får se vad Måndagen mer har att ge. Inget mer planerat så vi får ta det lite som det kommer helt enkelt. Det är kul att göra saker men både jag och tjejerna mår bra det då händer lagom mycket .

I dag har jag tagit mig lite tid för selfe care. Jag började med att noppa ögonbrynen sen blev det en ordentlig omgång med silvershampo, tork och lockning av håret. Tror helt klart att man blir en bättre och piggare mamma om man någon gång då och då faktiskt också tar sig tiden att ta hand om sig själv. Det ska bli lite av en söndagsrutin för mig.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer