Ännu en dag i Paradiset

I går var det badtorsdag som vanligt.

Ja då var det fredag igen då. Tiden rullar som bara på här uppe. vi är nu inne på andra veckan här och har drygt 10 dagar kvar innan vi åker hemåt stan igen.

Det går verkligen ingen nöd på oss någonstans då vi alla trivs väldigt bra här må jag säga.

I går blev det en sväng till människobyn (Hemavan) igen då mamma ville se om dem hade en speciell färg som hon ville måla om sovrummet med. Då hon hittade rätt färg så pysslades det på med det under eftermiddagen i går.

Annars ser dagarna rätt lika ut här uppe. Bara mycket mys och ta det lite som det kommer. Är väl så livet kommer se ut det närmaste året som mammaledig. Att man mest får försöka läsa av flickornas humor osv och utgå i från det.


Nästan börjat bli så att jag längtar hem lite till stan nu. Har en del mysiga planer som kommer rätt nära in på då vi kommer hem också. Två dagar efter vi kommer hem så kommer Emelie flickornas gudmor och en av mina närmaste vänner på besök och den här gången har hon hela sin familj med. Sist hon besökte oss så va det bara hon som kom. Känns så himla värdefullt att ha en sådan människa så nära i flickornas liv. Samt att vi verkligen går så bra ihop med varandras familjer.

Sen ser jag även fram i mot att flytta in i den nya lägenheten på riktigt. Håll tummarna för att det inte ska strula något mer nu så att jag faktiskt kan börja bo där på riktigt.

Så det finns saker att se fram i mot kan vi säga. Tjejerna ska ta 3 månaders vaccinet också vilket jag gruvar mig lite för. Men det går ju över fort också. Kan inte riktigt förstå att dem snart är tre månader. Vart tog tiden vägen liksom?

Nej funderar på att sätta i gång en film eller kolla lite youtube en stund å njuta av lite egentid. Tjejerna är ute på gården med deras morfar och mormor.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar